luni, 8 august 2011

"Must-urile" unei nunti !

De ce e nevoie de atatea la o nunta? De ce trebuie neaparat ...multe inutilitati?

Citeam parerea unei forumiste de pe miresici.ro si ... subscriu parerii ei :
"Eu cred ca nesiguranța si neincrederea in propria persoana duc la apariția unor astfel de...extensii de personalitate. Poate si lipsa de clasa si de eticheta, poate si gusturile, poate si presiunea sociala. Unele femei au senzatia ca sunt mai speciale daca au toate accesorile pe și langa ele. Nu frate, special esti cand esti tu insuti, tocmai pentru ca sunt atat de putini oameni neatinsi de grotesc, d'aia esti special. Nu e nunta mai nuntă pentru ca ai baloane, limuzine, porumbei, pahare sclipicioase, huse satinate si cocarde. Ma uitam si la topicul despre nunta regala si am vazut pareri gen: "prea simplu pentru o printesa". Tocmai pentru ca e o printesa e simpla! Pentru ca finetea, clasa, rafinamentul si frumusetea nu inseamna epatare!
Pe mine nu accesoriile ma vor face mai speciala sau mai frumoasa, nici rochia, pentru ca nu ma poarta ea pe mine, ci eu pe ea. Si da, nunta e nuntă si fara jartea, dansatoare din buric, turtă, găină, cocarde si manusi."

Modul de a interactiona cu invitatii, atmosfera creata si in atitudinea pe care o afisam cred ca duc la succesul unui astfel de eveniment, nu porumbeii de la biserica sau in perdeaua de lumini din spate...

Indraznesc sa renunt la ce nu-mi face placere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu