joi, 23 septembrie 2010

Oare "sinele" are culoarea roz?


Ma simt tot mai atrasa de culoarea roz : imi caut bijuterii roz, mi-as fi dorit pentru nunta ce urmeaza o rochie de voal roz , aranjamentele florale rozii ma atrag din ce in ce mai mult …eu si cu cochetele fetite din ziua de azi ce ne dorim o astfel de nuanta !
Imi inspira inceputul, tineretea, magia trezirii la viata, energie si ma duce cu gandul la florile de cires. Se spune ca totusi culoarea iti induce regasirea de sine ! Oare am uitat de mine ? Oare am nevoie de momente in care sa ma simt bine cu mine ?
Imaginile care-mi apar in minte acum sunt legate de lenjeria mea roz, cu crengute de cires, de bijuteriile roz pe care le-am primit de la colege …oare sa fi stiut ele ca am nevoie sa ma regasesc, sa-mi recastig increderea, voiosia si confortul psihic ?  Oare ce-ar fi sa-mi fac un cadou roz azi … poate o esarfa frumoasa !
Oare numele blogului de la ce o fi pornit ? De la nevoia de-a vedea ce ma inconjoara in esenta ei, in sinele cel mai profund …. ?!

4 comentarii:

  1. :) te pup si ma bucur pentru tine. Poate te pregatesti de doua evenimente deodata? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Immm ...tu stii ceva ce eu n-am fost intrebata? :D E si-o oarecare presiune parca, mai ales ca prietena care se marita e cam ultima din tabara "ratacitilor", insa nu-mi bat prea tare capul ...ce-o vrea Dumnezeu!

    Sper doar sa fie o linie roz in toate ... pentru toti!

    RăspundețiȘtergere
  3. ;) subconstientul tau stie cel mai bine. :D si daca-ti recitesti mesajul, detasata, vei vedea ce am vazut si eu. Cele doua evenimente se refera la tine, sunt ale tale, ambele :) o rochie alba, lunga, de voal pentru tine, dar si o rochitica roz, pentru aceea care va veni in viata ta. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu daca sinele are o culoare roz, dar cu sigurantya ar trebui sa fie mai mult roz in viata si gandurile tale. Cred cu tarie ca ar trebui sa fii o persoana mai "roz" si ca introspectiile ar trebui sa fie preocuparea de clipa de clipa, cred ca ar trebui sa incerci sa comunici mai mult, sa te bucuri de timp si de vreme, sa te bucuri de prieteni si iubit. Cred ca e vremea sa te concentrezi pe prezent, sa nu mai analizezi asa mult trecutul si sa te gandesti la viitor
    La mai mult roz in gandurile tale!

    RăspundețiȘtergere