vineri, 12 martie 2010

Empower Connect - Piatra Neamt

Primul oras curajos care a lansat Empower Connect in afara capitalei a fost Piatra Neamt!
Intima, relaxanta , cu ambient primitor, ne-a gazduit aseara intalnirea cafeneaua Anna Spa, cu tot cu fulgii de nea care nu mai conteneau.
Ne-a dat intalnire "infuzia de primavara" Gabi , o prezenta tonica , optimista, zambitoare , ce era insotita de-o buburuza ce-ti fura privirea. Ne-a prezentat-o ca fiind un simbol al innoirii, al schimbarii, insa mie mi-a  sugerat tandrete, afectivitate si multaaaa sensibilitate.

A urmat o prezentare scurta a fiecaruia dintre noi si uite asa am facut cunostinta cu :  Gabi generoasa  , Mara cea motivata(si miloasa) , Geanina ganditoarea , Nicoleta,  Anca cea plina de acuratete (insa eu as fi completat ambitioasa) , Dan cel dragut, Oana optimista, Iulia , Raluca , Cristina curioasa, Eleodor eficientul, Otilia cea onesta, Mihai cel minutios si misterios, Oana, Ana , Gigi .

In dar am primit si-un ravas cu mesaj , ce recunosc atunci seara nu am avut deschiderea de a-l intelege, insa acum, in lumina zilei, a capatat o semnificatie :  raspunsurile se afla langa noi, daca reusim sa le vedem, intelegem, aplicam …
 Un razboinic al luminii stie ca invatatorii  sai cei mai buni sunt oamenii cu care imparte campul de lupta.
E periculos a cere un sfat. Inca si mai riscant este a da un sfat. Cand are nevoie de ajutor, el incearcă sa vada cum isi rezolva - sau nu-si rezolva - problemele prietenii săi.  Daca e în cautare de inspiratie, citeste pe buzele vecinului cuvintele pe care ingerul sau de paza vrea să i le spună.  Cand este obosit sau singur, nu visează la femei sau barbaţi din departare; se adresează celui de alaturi si-i impartaseste durerea sau nevoia de afectiune - cu placere si fara nici un sentiment de vinovatie. Un razboinic stie ca si  steaua cea mai departata din Univers se manifesta in lucrurile din preajma lui.”   

A urmat partea distractiva a serii… ne-am cunoscut si-am fost caracterizati din prisma simbolurilor considerate de noi sugestive. Cercetatorii (nu stui daca aia britanici :D ) sustin ca suntem inclinati sa oferim detalii intime despre noi unui necunoscut atunci cand stim ca putem sa nu ne mai intalnim cu respectiva persoana. A fost amuzant sa ne comportam ca niste copii, asteptand de la ceilalti sa faca primele dezvaluiri despre noi , pentru ca mai tarziu sa ne « confesam » si noi . Bogatia unui om incepe de la sentimentul ca are de ales, de la intelegerea faptului ca nenumarate posibilitati ii sunt la indemana, de la perceptia propriilor trasaturi drept calitati si inzestrari ! Sper ca toti sa fi inteles acest lucru ….  in final, ar trebui sa ne simtim bogati prin ceea ce suntem, prin firea si darurile noastre native, sa fim recunoscatori pentru ele !

Pornind de la visul meu din copilarie, de a-mi face o pensiune Ariciul Ospitalier, am considerat ca-i reprezentativ ariciul pentru personalitatea mea, insa Gabi mi-a sugerat cu totul altceva ..si-i multumesc pe aceasta cale ! Albinuta m-ar reprezenta mai bine : " e "blonda", discreta, harnica, organizata, inteligenta, delicata dar si rezistenta, utila, productiva si daca simti nevoia...are si ac !!! Iar in stupul tau pot intra ffff multi semeni... Poti fi ospitaliera pt cei asemeni tie, ceilalti asumandu-si  un mare risc "

Cam atat (asa pe scurt) ….si delectati-va si cu ceva poze pe care le am multumita fotografului amator Otilia si-a amabilitatii organizatoarei Gabi !!!

poze Empower Connect - Piatra Neamt

2 comentarii:

  1. In trecere prin fata stupului ;), broscuta roz iti doreste O zi minunata, albinuta harnicuta! Cineva spunea in acea seara ca broscutele sunt norocoase.Asa e!sunt norocoasa sa am langa mine si sa cunosc oameni frumosi.Ma bucur ca ne-am intalnit! Pe curand! http://www.youtube.com/watch?v=GZmFjIK9M0s&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga broscuta roz,

    Iti multumesc din suflet pentru frumoasa dedicatie !!! Si eu ma bucur ca ne-am intalnit si cum nimic nu-i intamplator, cine stie ce ne mai rezerva viitorul ...

    RăspundețiȘtergere