luni, 5 octombrie 2009

Vise

Visez . Uneori fara substanta, alteori vag, uneori sunt dulci si incarcate de emotie, alteori parca-s rupte din realitate. Visez puternic cand nu ma pot elibera de amintiri ce au efect puternic asupra psihicului meu . Oare daca le impartasesc devin realitate ? Oare pot declansa acel mecanism ce duce dorinta secreta la materializare ? Oare-mi doresc cu adevarat asta? Teama de-a nu fi inteleasa gresit ma determina sa le pastrez in suflet … si dorinta secreta (ca doar de aia-I secreta), si visul … dar rezultatele si viitorul apartin celor care incearca !

2 comentarii:

  1. Visele mele sunt dulci si mai ales amarui, sunt pline de speranta si ma indeamna sa merg inainte.
    Visele mele, de cele mai multe ori ma fac sa ma inteleg mai bine,sa descopar intelesurile ascunse ale unor actiuni, sau sa inteleg mai bine ce imi doresc.NU cred ca visele sunt sortite sa devina realitate, de aceea cred ca sunt atat de diferite, cand ne apropiem de ele, zboara devin altceva, ne imping spre altceva, spre orizonturi care la randul lor ne fac sa visam

    RăspundețiȘtergere
  2. visele mele uneori sunt reci si inalte ca zgarie norii si greu de atins(vise amarere ) , alteori sunt ca un bistro care te intampina de la intrare cu miros de ciocolata calda cu aroma de scortisoara dupa o zi friguroasa si inourata( vise dulci ).Visele sunt ca viciile consumate in cantitatii moderate iti fac viata frumoasa .

    RăspundețiȘtergere